Autor: 021.rs

Novi Sad
29.01.2017.
16:48 > 15:46
Pomoćnik direktora policije Slobodan Malešić i komandant Žandarmerije Goran Dragović obišli su danas u Kliničkom centru Vojvodine žandarma Borisa J. (34) koji je 25. januara brutalno pretučen u Kisačkoj ulici.
  • mileva

    31.01.2017 14:03
    a da je
    a da je zandar malo razmislio pa pozvao policiju do ovoga ne bi ni doslo
  • laki

    31.01.2017 10:32
    bas
    Gledajuci snimke dogadjaji su cudni?Zandar pali auto odlazi od njega,par minuta ga nema a supruga takodje odlazi na istu stranu to traje oko 5 minuta?Sta se desava ne znamo ,,vreme oko pola dva iza ponoci,vreme za izlaske na veceru i poseta prijateljima,doduse ona je kao sumanuta trcala gore dole i niko je nije napao,bas cudno vece?
  • Novosađanin oduvek

    30.01.2017 06:57
    Ovde je nešto baš jako čudno i za razliku od mnogih sa ovog sajta simpatizer sam sadašnje vlasti ali baš zbog toga smatram da bi se ovaj slučaj trebao detaljno ispitati i dati izjava za javnost.
    Ovo je strašno šta se događa u gradu kulture a u stvari u gradu nasilja, pucnjave i ubijanja.
    Građani su baš živo zainteresovani ali i uplašeni jer ako je stvarno skoro ubijen istreniran ali i naoruran žandar šta mi da očekujemo da nam se desi našoj deci a i nama ako malo negde kasnije iuzađemo ali nemora ni tove već samo da redovno šaljemo decu uškolu gde i tamo umalo da nije bilo povređenih ili čak ubijenih.
    Stvarno, ali stvarno nešto u Novom Sadu nije u redu i kao građanin koji redovno plaća porezi i ponaša se ljudski želim da se ovo zlo u Novom Sadu što pre završ i javnost bude istinski informiosana ali baš i nisam u to siguran.
  • Podbarac

    30.01.2017 06:01
    Setili se, al da nije kasno?
    Na posetu svaka ima uticaja reakcija građana i medija, obaška komentara po medijima.

    Ali možda više ima to što su (kako se priča po gradu) novosadski žandarmi ovo shvatila lično. Da je za njih "dara prevršila svaku meru" i da će uzvratiti. To znači da su navijači i dileri i njine grupe sada na udaru žandara uvek i bilo gde, bez obzira na nečije dilove ili na novosadsku policiju i njene "interese". Očekujem da ako je tako, a zbog smirivanja situacije među žanadarima, uskoro krenu glasine i pljuvanje po ovom žandarmu.

    U svakom slučaju, biće tu još svega! Ovakvi naizgled "mali" incidenti incidenti znaju da pokrenu lavinu osvete i spiralu nasilja, za koju ko zna kako će se završiti. Ta dvojica bi bilo najbolje da se isele iz Novog Sada i Srbije, a navijači i dileri da se neko vreme primire. Tolko.
  • zika

    29.01.2017 21:23
    Cudno
    Obišli posle prozivki u novinama .
  • ST

    29.01.2017 18:55
    A Barjaktarevic? Ostali?
  • ns

    29.01.2017 18:43
    nesto je cudno u celoj prici i videu...jos od onih morona u kafanici...cini se da ovde nema nevinih...
  • 92

    29.01.2017 17:07
    A ovi lokalni ?
    Nista ?
    Da se ne zamere onima koje stite ?
    Ovaj policajac koji lezi je za njih problem sto dira njihove ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna